Om Joha

Vores historie

Joha er en af Skandinaviens største producenter af undertøj og nattøj i uld og bomuld til babyer og børn. Virksomheden blev grundlagt i 1963.

Johas fokus er i dag nøjagtig det samme, som det var for 60 år siden: Kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design. Joha var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn, der kan maskinvaskes, og har gennem de seneste 40 år været blandt de førende på det europæiske marked.

Joha navnet markedsføres i str. 40-170 i ca. 900 butikker i bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Belgien, Holland, England og Japan.

I dag har vi ca. 350 medarbejdere fordelt over Europa.

Ved at 'synes godt om' vores Facebook-side holder vi dig opdateret med nyheder, inspiration og konkurrencer.Vores uld

Uldens unikke egenskaber

Uld har en fantastisk evne til at absorbere fugt, og holder derved dit barn tør, samtidig med at det beskytter barnets helbred og velvære.

Med sin isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen - varmer behageligt, når det er koldt og køler kroppen, når det er varmt. Ideelt til både vinter og sommer.

Uld er fugtabsorberende og kan optage helt op til 40 pct. af sin egen vægt, hvor bomuld til sammenligning kun optager 8 pct. Derudover er uld skånsomt mod huden –
og for særligt følsomme hudtyper har Joha udviklet en kvalitet med uld på ydersiden og bomuld på indersiden.Vores bomuld

Alle vores bomuld kollektioner er af højeste kvalitet, og vi har dedikeret én hel kollektion til økologisk bomuld!Vores værdier

Vi passer på miljøet

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion. Vores produkter har OEKO-TEX STANDARD 100 certificering, som sikrer at produkterne er testet for skadelige stoffer.

Derudover er de fleste af Johas uldprodukter anerkendt af det internationale Woolmark certificat.

Woolmark er et af verdens mest anerkendte tekstilmærknings-symboler. Produkter, som bærer dette mærke, er testet i henhold til The Woolmark Companys skrappe krav. Det garanterer dermed den bedste kvalitet og renhed af uld.

Senest har vi modtaget "Animal Welfare" certifikatet.

 

 

 

Joha A/S
Genvejen 14
7451 Sunds
Danmark

 

Telefon: +45 9714 1722
Fax: +45 9714 2722
E-mail: [email protected]

Dine varer er blevet tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager, så antal er blevet ændret.