Om Katvig

 

Katvig repræsenterer tøj designet til små størrelser, som vi kan stå inde for og er stolte af. Det får børn i alle aldre til at føle sig godt tilpas og skaber en følelse af komfort.

Fra den mindste syning til den største stofrulle har vi tænkt over tingene. Hvordan gør vi vores økologiske tøj endnu bedre? Hvordan optimerer vi materialeforbruget, så vi undgår spild? Hvordan kan vi genbruge? Hvordan kan vi passe på miljøet og bidrage til at gøre vores planet endnu grønnere? Det spørgsmål stiller vi hver dag.

Et andet miljø, der ligger vores hjerte nært, er arbejdsmiljø. Uanset hvilken del af Katvig kæden vores leverandører bidrager til, foregår det under ordnede forhold med respekt for den enkelte. Katvig udstråler god stil hele vejen igennem og er blevet skabt til at blive brugt og gå i arv. Vores unikke kvalitet sikrer at tøjet kan tåle gentagne vaske, selv når det udsættes for sommerens første jordbær, en lang dag på legepladsen eller fingermaling i billedkunst. Vi tror på, at børn skal have frihed til at være børn, og vi stræber efter at give dem de optimale betingelser for at udfolde sig - både nu og i fremtiden.

 

 

 

Genvejen 14
7451 Sunds
Denmark

 

Telefon: +45 97 14 72 22

E-mail: [email protected]

Dine varer er blevet tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager, så antal er blevet ændret.