OM VORES ULD

 

Ved at scrolle ned kan du se mere om vores uld og dens unikke egenskaber. Ideelt for både de små og store.

 

Det hele starter på bondegården...

 

 

Vores uld er fri for mulesing, og vi vægter højt, at dyrene behandles godt

 

Omsorg for miljøet

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion. Vores produkter har OEKO-TEX STANDARD 100 certificering, som sikrer at produkterne er testet for skadelige stoffer.

 

Vores uld vil gøre din hverdag nemmere...

Spar både tid og energi

NEMT AT BRUGE OG VASKE

 

Vi er opmærksomme på, hvor travlt forældre har i deres hverdag og den betydelige mængde tid og energi, der bruges på tøjvask. Derfor har vi gjort os betydelige bestræbelser på at udvikle uldprodukter, der både kan maskinvaskes og tørretumbles.

 

Du bedes dog altid at følge vaskeanvisningen på tøjet. Dermed er du garanteret, at dit Joha produkt holder kvaliteten og pasformen bedst muligt. Vores uld skal altid strækkes i facon i våd tilstand.

Uldens egenskaber

Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen - varmer behageligt, når det er koldt og køler kroppen, når det er varmt. Ideelt til både vinter og sommer.

Absorberer fugt

Uld har en fantastisk evne til at absorbere fugt, og holder derved dit barn tør, samtidig med at det beskytter barnets helbred og velvære.

En god nats søvn
         

Søvnundersøgelse

Ifølge forskning i nyfødte børns søvn, er det dokumenteret, at de babyer som sover på uld er mere rolige, sammenlignet med dem som sover på bomuld. 67% af babyerne som sov på bomuld afbrød deres søvn med gråd, hvorimod børn som sov på uld var 30%.

Grafen viser gennemsnitstiden for søvn i eller på forskellige typer tekstiler.

Kilde: Woolmark & University of Sydney - Australia

Babyer som får afbrudt
deres søvn i uld
20%
Babyer som får afbrudt
deres søvn i bomuld
65%
7h 35m
7h 30m
7h 25m
7h 20m
7h 15m
7h 10m
7h 5m
7h
Synthetic
Cotton
Wool

Vores uldkvaliteter
            

ULD

Uld absorberer fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære. Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen.

ULD/BOMULD

100% bomuld på indersiden og 100% merinould på ydersiden - derved kan børn med følsom hud få fuld udbytte af uldens egenskaber.

ULD/SILKE

Vores eksklusive kvalitet til dem, der ønsker det bedste af det bedste. Den unikke kombination af uld og silke, giver en ekstra let og behagelig følelse mod huden.

SOFT ULD

Vores ekstra bløde og luftige 100% merinould kvalitet. En af vores absolut fineste kvaliteter, der er velegnet som yderste lag f.eks. til udendørs brug og til barnevognen.

Dine varer er blevet tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager, så antal er blevet ændret.