Vores uld

ULD

Uld absorberer fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære. Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen.

Læs mere

ULD/BOMULD

100% bomuld på indersiden og 100% merinould på ydersiden - derved kan børn med følsom hud få fuld udbytte af uldens egenskaber.

Læs mere

ULD/SILKE

Vores eksklusive kvalitet til dem, der ønsker det bedste af det bedste. Den unikke kombination af uld og silke, giver en ekstra let og behagelig følelse mod huden.

Læs mere

SOFT ULD

Vores ekstra bløde og luftige 100% merinould kvalitet. En af vores absolut fineste kvaliteter, der er velegnet som yderste lag f.eks. til udendørs brug og til barnevognen.

Læs mere

Om Katvig

Katvig repræsenterer tøj designet til små størrelser, som vi kan stå inde for og er stolte af. Det får børn i alle aldre til at føle sig godt tilpas og skaber en følelse af komfort.

 

Fra den mindste syning til den største stofrulle har vi tænkt over tingene. Hvordan gør vi vores økologiske tøj endnu bedre? Hvordan optimerer vi materialeforbruget, så vi undgår spild?

 

Katvig udstråler god stil hele vejen igennem og er blevet skabt til at blive brugt og gå i arv. Vores unikke kvalitet sikrer at tøjet kan tåle gentagne vaske, selv når det udsættes for sommerens første jordbær, en lang dag på legepladsen eller fingermaling i billedkunst. Vi tror på, at børn skal have frihed til at være børn, og vi stræber efter at give dem de optimale betingelser for at udfolde sig - både nu og i fremtiden.

For the love of the earth

 

Hvordan kan vi genbruge? Hvordan kan vi passe på miljøet og bidrage til at gøre vores planet endnu grønnere? Det spørgsmål stiller vi hver dag.

Et andet miljø, der ligger vores hjerte nært, er arbejdsmiljø. Uanset hvilken del af Katvig kæden vores leverandører bidrager til, foregår det under ordnede forhold med respekt for den enkelte.

 

Dine varer er blevet tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager, så antal er blevet ændret.