Vores uld

ULD

Uld absorberer fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære. Med sin unikke isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen.

Læs mere

ULD/BOMULD

100% bomuld på indersiden og 100% merinould på ydersiden - derved kan børn med følsom hud få fuld udbytte af uldens egenskaber.

Læs mere

ULD/SILKE

Vores eksklusive kvalitet til dem, der ønsker det bedste af det bedste. Den unikke kombination af uld og silke, giver en ekstra let og behagelig følelse mod huden.

Læs mere

SOFT ULD

Vores ekstra bløde og luftige 100% merinould kvalitet. En af vores absolut fineste kvaliteter, der er velegnet som yderste lag f.eks. til udendørs brug og til barnevognen.

Læs mere

Vores historie

Joha er en af Skandinaviens største producenter af undertøj og nattøj i uld og bomuld til babyer og børn. Virksomheden blev grundlagt i 1963.

Johas fokus er i dag nøjagtig det samme, som det var for 50 år siden: Kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design. Joha var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn, der kan maskinvaskes, og har gennem de seneste 40 år været blandt de førende på det europæiske marked.

Joha navnet markedsføres i str. 40-170 i ca. 900 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Belgien, Holland, England og Japan.

I dag har vi ca. 350 medarbejdere fordelt over Europa.

Omsorg for miljøet

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion. Vores produkter har OEKO-TEX STANDARD 100 certificering, som sikrer at produkterne er testet for skadelige stoffer.

Dine varer er blevet tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager, så antal er blevet ændret.